Buddy Bike

Økern Torgvei 1, 0580 Oslo
T: 22 22 39 22
post@buddybike.no

Åpningstider

Hverdager 09-17 (Torsdager 09-18)
Lørdag 11–15

Service

 

Buddy Electric AS utfører service på egne elsykler, men har også inngått serviceavtaler for å dekke et større geografisk område.

Pro Sykkelservice

Har lang erfaring med alle typer sykler, samt kort respons- og verkstedtid. Dessuten henter de sykkelen din på jobb eller hjemme og leverer den tilbake til deg når den er ferdig, uten ekstra kostnad.

Kontakt Pro Sykkelservice AS på telefon 465 04 860 eller mail: martin@prosykkelservice.no | www.prosykkelservice.no

Fast-Bikes

Har over 30 års erfaring med sykler og kunnskapsnivået deres er derfor høyt. Fast-Bikes har forretning like ved Bjerkebanen.

Kontakt Fast-Bikes på telefon 22 37 29 39 eller mail: info@fast-bikes.no | www.fast-bikes.no

Her kan du også prøve Buddy Bike

Bergen - Kristian F. Amlie

Nordre Nattlandsfjellet 79, 5098 Bergen | T: 920 97 197 | kflamlie@gmail.com

Kristian er en Buddy-ambassadør og viser deg gjerne en elsykkel. Ta kontakt for prøvesykling.

Trondheim - Litt Av Hvert

Risvollan senter (Ingeborg Ås veg 2, 7036 Trondheim) | T: 917 82 146 | stale.langolf@gmail.com

Ståle har drevet butikken "Litt Av Hvert" i over 20 år. Kom innom Risvollan senter for prøvesykling.

Litt om Buddy Bike

Buddy Bike er navnet på Buddy Electric sin linje for elektriske sykler. Først og fremst er vi nok kjent for vår lange erfaring med elbiler. Dette gjelder både utvikling og produksjon av elbilen Buddy samt salg av av andre elbiler.

Nysgjerrigheten for elsykkelen startet for vår del allerede tidlig på 90-tallet. Vi utviklet da en velfungerende elektrisk sykkel for bybruk. På den tiden var det ikke mange som hadde kjennskap til elsykler, men sammen med økt bevissthet rundt miljø er elsykkelen nå mer populær enn noen gang.

Stadig flere velger elsykkel fremfor bil og fordelene er mange. Du slipper kø, evig leting etter parkeringsplass og kommer som oftest raskere frem enn med bil. Samtidig er det bra for miljøet, helsen og humøret. Vi har lagt stor vekt på design og kvalitet på våre elsykler som kommer i tre forskjellige modeller og egner seg utmerket til nordiske forhold (også gjennom vinterhalvåret).


Kontakt oss

Navn *
Navn