Höegh Eiendom suser rundt på Buddy Bike

Höegh Eiendom

 

Tidlig i september 2018 hentet Höegh Eiendom sin første Buddy Bike. Det var den blide vaktmesteren Dominik som skulle sykle den første turen, og han gledet seg til å bruke elsykkel som nytt fremkomstmiddel. Arbeidsoppgavene til Dominik er blant annet å tilse at byggene holder den standarden de skal. Dette er oppgaver han ofte kan løse med noen få verktøy som får plass i  sykkelvesken på bagasjebrettet.

-          Å benytte elsykkel er praktisk, tidsbesparende og et synlig fint miljøinitiativ, forteller eiendomsforvalter Lene Busund.

Før de gikk over til Buddy Bike benyttet de elbil. Nå brukes bilen kun på lange strekninger eller når det kreves at driftspersonellet har med mye utstyr og verktøy.

-          Vi sparer tid og penger, samtidig som vi sparer miljøet.

Höegh Eiendom har et stort fokus på miljø og tar bevisste miljøvalg for å redusere utslipp, energieffektivisere bygg, samt velge bærekraftige løsninger. Samtlige nybygg er BREEAM NOR sertifisert og eksisterende bygg er BREEAM In-Use sertifisert. Dette er Norges eneste metode for sertifisering av bærekraftige bygg.

Deres neste ambisjon er å rulle ut et grønt mobilitetsprosjekt med elsykler på samtlige eiendommer i løpet av 2019. Dette for å få ned bilbruken blant de ansatte.

Vi i Buddy Electric heier frem alle bedrifter som er med på å sette økt fokus på miljø og som tar sin del av miljøansvaret. Hurra!