Venteliste på 2019-modeller

Buddy Bike C3

Har du planer om å bli elsyklist til våren?

Våre 2019-modeller med midtmotor kommer på lager i april og vi har allerede flere kommende elsyklister på ventelisten! Om du trenger elsykkel før kan du disponere en demosykkel i påvente av din nye Buddy Bike.

Alle som forhåndsbestiller får dessuten dekk fra norske reTyre uten pristillegg (veilpris 599,- per dekk). ReTyre er et glidelåsbasert dekk som gjør at du kan legge om til piggdekk eller terrengdekk i en fei.

Bestselgeren Buddy Bike C3 er på lager allerede nå, så her er det flere gode valgmuligheter. Dersom du er usikker på hvilken elsykkel som passer ditt behov hjelper vi deg gjerne.

Vi ønsker våren og elsykkelsesongen velkommen!

 

Buddy Bike C3

Buddy Bike C3 er den nyeste utgaven av elsykkelen som ble anbefalt av TEK.NO og VG i 2017. Det stilrene designet gjør at Buddy Bike C3 passer til begge kjønn og det justerbare styret gjør at du kan få en oppreist sittestilling om det er ønskelig. Den egner seg godt til sykling i bystrøk, jobbpendling og turer på skogsveier

 

Buddy Bike C4

Buddy Bike C4 har en imponerende batterikapasitet 48V (672 Wh) og hjelper deg lett opp de bratteste bakkene med en sterk midtmotor. Dette er en fleksibel elsykkel med justerbart styre for en oppreist sittestilling og et stilrent design. Den egner seg godt til pendling til og fra jobb, samt til turer på skogsveier.

 

Buddy Bike M4

Buddy Bike M4 har et sporty design og passer godt for deg som sykler på ugjevne underlag. Den leveres med et av markedets største batteripakker på hele 48V (672Wh) og en sterk midtmotor. Dette er en oppgradert utgave av Buddy Bike M2 som ble brukt i verdensrekorden “jorden rundt på elsykkel”.