Nå holder Robert foredrag om sin utrolige verdensrekord

IMG-20170905-WA0005-001.jpg

I 2017 syklet tyske Robert Mohr jorden rundt på en Buddy Bike M2.  I løpet av 3,5 måneder tilbakela han hele 14.106 km og passerte Norge, Sverige, Latvia, Russland med Sibir, Kazakhstan, Kina, USA, England, Belgia og Tyskland. Dette var nok til å sette verdensrekorden «lengste reise på en elektrisk sykkel». Robert var også den første til å kjøre jorden rundt med elbil for over 20 år siden. Da kjørte han i en KEWET, forgjengeren til Buddy.

Robert Mohr

Denne helgen var Robert invitert til å holde foredrag på det tyske nasjonalmuseet «Deutches Museum» i München. Anledningen var utstillingen «200 år med sykler». Øyvind Ursin Kavåg fra Buddy tok turen ned og fikk høre spennende historier fra reisen samt se en rekke bilder. 

Robert Mohr

Tidligere på dagen var «jorden-rundt-sykkelen» på sightseeing i München hvor interesserte turister fikk høre om turen og beskue sykkelen.

Om reisen til Robert vekket nysgjerrighet kan du lese flere blogginnlegg om turen HER.

Vi håper å få til et likende arrangement i Oslo våren 2019 hvor man kan få høre foredraget til Robert på engelsk, samt være med på en felles sykkeltur. Dette vil vi komme tilbake til senere.