Nå er bestselgeren Buddy Bike C3 endelig på lager igjen!

Buddy Bike C3 lager

Selv om vi trodde vi hadde kjøpt inn rikelig med elsykler i år ble lageret dessverre tømt for bestselgeren Buddy Bike C3 allerede i midten av august. Vi startet da å selge ut våre demomodeller før resterende kunder ble satt på venteliste. Nå kan vi glede alle med at vi har klart å få inn et lite parti med Buddy Bike C3 som ble anbefalt av TEK.NO og VG. Testen kan du lese HER.

Halvparten av disse er utstyrt med den nyeste teknologien til norske ReTyre som fikk en strålende anmeldelse på NRK-programmet «Forbrukerinspektørene». Programmet kan du se HER.

Buddy Bike med ReTyre passer perfekt dersom du har tenkt å sykle gjennom vinteren. Med denne løsningen kan man nemlig skifte fra sommerdekk til piggdekk på under 1 minutt per hjul. Det går ut på at sommerdekkene har påsydde glidelåser i sidene og piggdekkene leveres som «skins» man setter utenpå sommerdekkene.

Du behøver altså ikke å ta av hjulet for på skifte dekk. Alt du må gjøre er å lukke glidelåsen mellom sommerdekket og piggdekket.

I videoen nedenfor viser vi hvor raskt du kan bytte til piggdekk på din Buddy Bike.

PS. ReTyre finnes også som terrengsykkeldekk. Dermed kan Buddy Bike C3 som i hovedsak er en sykkel for asfalt og skogsveier få bedre feste på mer ulent terreng i skogen.

Dersom du vurderer å kjøpe en Buddy Bike er det mulig å låne en elsykkel i 1 uke for å teste.