Buddy Bike anbefalt i elsykkeltest

buddy bike ui5 / c2

VG og TEK.NO ha testet ti elsykler til under 20.000,- og vi er stolte over at Buddy Bike kom svært godt ut.

Her er noen utdrag fra testen:

Bærre lekker

- Design på sykkel vil oppleves veldig individuelt. Når det er sagt så synes vi Buddy er den lekreste sykkelen i testen. Den er veldig stilren uten unødvendige detaljer.

Robust

- Den er robust uten å virke tung eller klumsete i bruk. Sykkelen har veldig solide skjermer, rammer og spiler og dette har selvfølgelig innvirkning på sykkelens vekt.   

Lang levetid

- Dette er en sykkel som tåler mye og som sannsynligvis holder det gående lengre enn mange andre el-sykler.

For menn og kvinner

- Det er riktignok en sykkel med lavt innsteg, men når det kommer til design er det en sykkel som passer begge kjønn like godt.

Førsteinntrykk

- Førsteinntrykket vårt er at dette er en veldig trygg sykkel med spesielt god konstruksjon. Som nevnt er både ramme, spiler osv av høy kvalitet.

Behagelig

- Når det kommer til komfort så er nok Buddy Bike, sammen med Velocity-modellen til XXL, testens mest behagelige sykkel. Her får man verken vondt i rompa eller i skuldrene på lange turer. Sittestillingen er også helt perfekt, ikke for aggressivt, men heller ikke for avslappet.

Testens sterkeste batteri

- 17,5 Ah kombinert med standard 36V gir 630Wh gir en rekkevidde på mellom 80 og 130 km avhengig av assistansenivå, førervekt, terreng osv. Dette er over 100Wh mer enn nestemann på lista. Så ønsker du å sykle lengst mulig uten å lade så er dette sykkelen for deg.

Man får lyst til å sykle

- På våre turer på landeveien er det også nettopp denne følelsen man får: man ønsker å sykle lengst mulig. Buddy Bike er utrolig komfortabel å sykle og den suser avgårde på på de lange strekningene og i slake motbakker. Her produserer man ikke en svettedråpe og i denne testen er det et stort pluss.

Inkludert "alt"

- Sykkelen fra Buddy kommer med det meste. Her har man lys, bagasjebrett og skjermer. I fronten er det enkelt å klikke på en kurv og kurven man eventuelt kan skaffe seg er av den tøffere sorten.

Finesser

- Utover dette har sykkelen også flere finesser som det er greit å nevne. En funksjon som vi satte pris på var at motoren slo seg av etter et par minutter uten bruk. Dette sparer batteriet når man tar småpauser. En annen funksjon var USB-tilkobling på batteriet slik at man kan nødlade hvis behovet melder seg.

Oppsummering

- Buddy Bike er i det hele tatt en veldig gjennomarbeidet sykkel og et veldig sikkert kjøp. Den fungerte godt både på lengre strekninger på asfalten, i byområder, på grusveier (viktig å påpeke at dette på ingen måte er noen terrengsykkel). Dessuten har denne sykkelen fra Buddy testens desidert sterkeste batterikapasitet på 630Wh.

Klikk her for å lese hele testen