Årets julegavetips: Nye Buddy Bike C3

Buddy Bike C3

Det tok ikke lang tid før Buddy Bike C2 som ble anbefalt i VG og på TEK.no ble utsolgt.

Vi har derfor åpnet opp for forhåndsbestilling av neste års utgave av sykkelen.

2018-modellen får navnet Buddy Bike C3 og kommer i samme farger som C2, altså svart eller hvit. Buddy Bike C3 har det samme sterke batteriet (630 Wh) og de samme spesifikasjonene som gjorde at C2 kom godt ut i elsykkeltesten. Vi har allikevel gjort noen små forbedringer. Blant annet vil Buddy Bike C3 ha et noe høyere styre som gir en optimal sittestilling. Den får også nye håndtak som gir bedre grep og støtte.

For de som forhåndsbestiller innen årsskiftet vil Buddy Bike C3 koste 19.900,-. Halve beløpet betales ved bestilling og resten ved henting av sykkelen. Skjermer, bagasjebrett, lys foran og bak, gåfunsjon, sidestøtte, USB uttak, ringeklokke og sidestøtte er selvfølgelig inkludert i prisen.

Dersom du ønsker å gi en elsykkel i julegave til en du er glad i vil du få en Buddy Bike nøkkelring til å legge under treet.

Vi garanterer at sykkelen er leveringsklar innen første uken i april 2018. Akkurat i tide før våren melder sin ankomst!