Buddy Bike blir Hollywood-stjerne

PÅ REKKE OG RAD: Ti hvite elbiler og seks elsykler har ankommet Toronto

PÅ REKKE OG RAD: Ti hvite elbiler og seks elsykler har ankommet Toronto

Sammen med elbilen Buddy skal Buddy Bike spille mot Matt Damon i storfilmen "Downsizing". Rollelisten inkluderer stjerner som Kristen Wiig, Jason Sudeikis, Alec Baldwin, Neil Patric Harris, kjent fra "How I Met Your Mother" og ikke minst Christoph Waltz, sist sett som skurk i James Bond-filmen "Spectre". 

VG: Norske Buddy blir Hollywood-stjerne

Eposten fra filmprodusenten Paramount Pictures i Hollywood var farlig nær å havne i spam-boksen vår. Heldigvis ringte de etter noen dager og vi forstod omsider at de mente alvor da de forespurte ti hvite elbiler og seks hvite elsykler.

Buddy Bike Ui5 L hadde vi allerede på lager, men det var en utfordring å skaffe ti hvite Buddy-elbiler. Vår eneste mulighet var å be kundene våre om hjelp. Forespørslene ble møtt med entusiasme og vi fikk låne flere hvite elbiler i bytte mot elsykler, Buddy-elbiler i en annen farge eller andre elbiler. Takket være kundene våre kom vi i mål og kunne skrive kontrakt med filmselskapet.

Groruddalen: Maikens Buddy blir snart verdenskjendis

DSC_2281.jpg

Regissør og Oscarvinner, Alexander Payne, står bak den dagsakutelle komedien. Handlingen går i korte trekk ut på at den norske vitenskapsmannen Dr. Jorgen Asbjornsen tilfeldigvis oppdager hvordan han kan krympe mennesker til å bli en brøkdel av sin normale størrelse. Dette kan bli løsningen på overbefolkning og miljøkatastrofen verden står ovenfor. Payne uttaler at dette vil bli hans største film noensinne.

Elsyklene og elbilene er nå trygt fremme i Toronto og blir her over sommeren. Når filminnspillingen er ferdig blir de mest sannsynlig auksjonert bort til ivrige fans i USA eller Canada.